Békéscsabán garázdaság, Gyomaendrődön pedig ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2019. április 6-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 2019. április 6-án 23 óra 45 perc körül többen összeverekedtek, közülük ketten könnyebben megsérültek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett miatt indított eljárást és a nyomozók négy nagykőrösi férfit gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.


Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. április 6-án 10 óra körül Gyomaendrődön, az Ipartelepi utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A járművezetőt a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close