Orosházán könnyű sérüléssel járó baleset, körözés miatt volt intézkedés Mezőkovácsházán és Lőkösházán, elveszített táska került meg Békésen

Orosházán, a Könd utca és a Tass utca kereszteződésében, 2019. március 21-én 14 óra 30 perc körül egy kerékpáros gyermek nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A 13 éves lány könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 21-én Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek egy 22 éves medgyesbodzási férfit. A lopás miatt rá kiszabott szabadságvesztése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte meg, a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért adott ki ellene elfogatóparancsot.

Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen 2019. március 21-én elfogtak a rendőrök egy sarkadi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a közérdekű munka büntetését nem teljesítette és a bíróság átváltoztatta szabadságvesztésre. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Békésen, a Széchenyi téren, 2019. március 21-én egy nő talált egy táskát, amelyben személyi igazolvány és kulcsok voltak. Értesítette a rendőrséget, majd a Békési Rendőrkapitányság rendőrei a korábban elveszített táskát visszavitték a tulajdonosának, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.