Szeghalom külterületén balesetnél helyszíneltek, Békésen pedig egy piással szemben intézkedtek a rendőrök

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. március 14-én 20 óra körül Szeghalom külterületén.

Egy személygépkocsi vezetője Szeghalom felől Füzesgyarmat irányába tartott, amikor egy balra ívelő kanyarban letért az útról, fának ütközött, majd onnan visszacsapódva az úttesten állt meg. A balesetben az autót vezető férfi könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szeghalom felől Füzesgyarmat irányába tartott egy személyautó, amikor egy balra ívelő kanyarban letért az útról, fának ütközött, majd onnan visszacsapódva az úttesten állt meg. Fotó: police.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 14-én 20 óra körül, Békésen, a Petőfi utcában. Egy személygépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni légalkoholmérés pozitív értéket mutatott. A rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a férfival szemben, mert a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.