Lakossági fórumon vett részt Márki-Zay Péter Békéscsabán

Szombat délután Békéscsabán, a Vasutas Művelődési Házban, óriási érdeklődés mellet, telt házas lakossági fórumon vett részt Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter.

A lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón Márki-Zay Péter kijelentette, hogy nagyon fontos, miszerint Békéscsabán is megvalósult az ellenzéki összefogás, és a Mindenki Magyarországa Mozgalom, mára az Orbán-rendszer utáni Magyarországot építi. A polgármester elmondta, hogy Békéscsaba abban a szerencsés helyzetben van, hogy van egy ellenzéki polgármestere, aki hozzá hasonlóan kiábrándult a Fidesz korrupt rendszeréből.

Továbbá kiemelte, nagyon szurkolnak, hogy Szarvas Péter mögött jöjjön létre egy ellenzéki egység, bár tudja, a békéscsabai polgármesternek nagyon nehéz dolga van a mostani környezetben, példaként saját helyzetét említette meg a hódmezővásárhelyi polgármester. Márki-Zay Péter bejelentette, hogy az ellenzékieket összefogó Kossuth Körök létrehozása országszerte elindult, melynek a békéscsabai vezetője, majd később az elnöke Körömi János lesz.

A lakossági fórumot Körömi János főszervező nyitotta meg, majd Márki-Zay Péter, és L. László János a „Nyomtass te is!” főszerkesztője szólalt meg. A lakossági fórumról portálunk videós összefoglalót készített, amit alább nézhetnek meg olvasóink. A fórum végén a jelenlévők feltehették kérdéseiket, melyeket Márki-Zay Péter aprólékosan és hosszan kifejtve meg is válaszolt.

Képgaléria