Lopás Orosházán, közokirat-hamisítás Békéscsabán

Orosházán lopás, Békéscsabán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lopás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. február 16-án, Orosházán. Az 53 éves orosházi férfi a gyanú szerint pénzt lopott az egyik ismerősétől 2019. február 15-én 17 óra körül, amikor együtt indultak haza egy orosházi italozóból. Miután kijöttek a kocsmából, a nő elesett az utcán. Ekkor az 53 éves férfi felsegítette, de közben pénzt vett ki az ismerőse kabátjából. Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésével gyanúsítja a férfit, aki ellen büntetőeljárás indult.


Békéscsabán, a Baross utcában, 2019. február 16-án 19 óra körül a rendőrök megállítottak egy személyautót vezető férfit. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapját meghamisították. A 26 éves békéscsabai férfit ezért a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

Close