Ügyészségen a Gyomaendrődön fűnyíróval súlyos balesetet okozó nő ügye

Figyelmetlenül a kerékpárútra tolta a fűnyíróját egy nő Gyomaendrődön. A fűnyírónak nekiütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő nő, aki elesett és súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. július 31-én 8 óra 25 perc körül Gyomaendrődön, a 46-os számú főút mellett. A kiépített kerékpárút közelében egy nő két munkatársával együtt füvet nyírt. Éppen szünetet tartottak, amikor a nő figyelmetlenül a kerékpárútra tolta a fűnyíróját, aminek nekiütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A biciklis elesett és súlyos sérülést, csonttörést szenvedett. A Szarvasi Rendőrkapitányság a fűnyírót a kerékpárútra toló nő ellen súlyos testi sértés vétség miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 6-án átadta az ügyészségnek, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close