Súlyos sérüléssel járó baleset Békéscsabán, biztonsági intézkedés Gyulán, közokirat-hamisítás gyanúja Battonyán

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, biztonsági intézkedés Gyulán, közokirat-hamisítás gyanúja Battonyán.

Békéscsabán, a Peter Jilemniczky utca és a Kórház utca kereszteződésében, 2019. február 6-án, 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A kerékpáros nő nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Nem tudott bejutni szomszédja egy idős nőhöz 2019. február 6-án reggel, Gyulán. A 74 éves asszony neki és a rendőröknek sem nyitott ajtót, ezért a rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségét kérték. Miután bementek a lakásba kiderült, hogy a néni rosszul volt. A mentők kórházba vitték, a rendőrök pedig értesítették az egyik hozzátartozóját és vigyáztak a nyitott lakásra addig, amíg a férfi oda nem ért.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2019. február 6-án 22 óra 45 perc körül egy bolgár állampolgárságú férfi belépésre jelentkezett egy bolgár honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A 22 éves férfit ezért előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close