Halálos baleset Végegyháza és Mezőkovácsháza között

Összeütközött két személygépkocsi a 4434-es úton, Végegyháza és Mezőkovácsháza között. A helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárták.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. február 4-én 8 óra 15 perc körül, Végegyháza és Mezőkovácsháza között, ahol összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az elsődleges információk szerint az egyik jármű utasa megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A balesetben többen megsérültek, közülük az egyik jármű utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik.

A Mezőkovácsháza felől érkezők Kaszaper és Battonya felé tudják elkerülni a baleset helyszínét, még a Végegyháza felől közlekedőket visszaterelik Mezőhegyesre, ahol Tótkomlós és Battonya felé kerülhetnek, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

12:18

A helyszínelés és a műszaki mentés még nem fejeződött be, de a teljes útlezárást 2019. február 4-én 12 órakor feloldották. A forgalom egy sávon halad, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

16:48

Befejeződött a helyszíni szemle Végegyháza és Mezőkovácsháza között!

A rendőrség a teljes útlezárás után elrendelt félpályás korlátozást is feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close