Letartóztatták a csanádapácai kocsmai késelő idiótát

Az Orosházi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt kezdeményezte egy 38 éves csanádapácai férfi letartóztatását, aki tavaly év végén Csanádapácán egy söröző vendégeit szidalmazta, az egyiket meg is késelte.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 30-án 16 óra 30 perc körüli időben Csanádapácán az egyik sörözőbe bemenve a vendégekre sértő kijelentést tett és az egyik – őt megnyugtatni próbáló – vendéget ököllel meg is ütötte.

Ezt követően a gyanúsított kiszaladt a söröző előtt álló gépjárművéhez, ott egy 18 cm pengehosszúságú konyhakést vett magához, és azzal ugyanazt a férfit, aki őt korábban nyugtatni próbálta, a bal felkarján megszúrta. A gyanúsított ezután gépjárművével elindult a helyszínről, de rövid idő múlva visszatért, a kocsi csomagtartójából elővett egy vascsövet és a jelenlévőket azzal fenyegette meg, hogy agyonveri őket.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére a bűnismétlés veszélye miatt került sor.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását 1 hónapra elrendelte, informálta portálunkat Dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, sajtószóvivő.

Fotó: police.hu
Close