Komoly összellenzéki demonstráció várható Békéscsabán

Több országosan is ismert országgyűlési képviselő jelezte részvételét azon az ellenzéki demonstráción, melyet a demokráciáért, és a jelenlegi kormány politikája ellen hirdettek meg 2019.01.12.-én szombaton délutánra.

Portálunk Körömi János főszervezőtől megtudta, hogy a múltkori demonstráció sikere után, jóval nagyobb létszámú demonstráció várható a Békési megyeszékhelyen. A főszervező kiemelte, hogy egyre nagyobb az összefogás az emberek részéről, akiknek elege van a jelenlegi kormány, uszító és hazug politikája ellen. Továbbá elmondta, hogy minden olyan jóérzésű embert várnak 16 órától 16.30-ig a Munkácsy téren, ahol hangos vonulás veszi kezdetét a Kossuth térre, ahol több országosan is ismert országgyűlési képviselő szólal fel a civilek mellet.


A rendezvényen előreláthatólag felszólal, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Bősz Anett országgyűlési képviselő, Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, Varga-Damm Andrea a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője,Tordai Bence a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Nemes Balázs a Momentum Mozgalom szóvivője, Kis-Szeniczey Kálmán az LMP országos elnökségi tagja, Miklós Attila az MSZP önkormányzati képviselője, Nika István a Magyar Dolgozók Szakszervezetének elnökségi tagja.

Close