Békés megyei Jobbikosok: Zalai Mihály nem Békés megye, nem az itt élők, hanem kizárólagosan Simonka György érdekeit képviseli!

Mint azt portálunk megírta Zalai Mihály, akinek igazából függetlennek kellene lennie, közleményében nemhogy elhatárolódott volna a bűnszervezetben elkövetett csalás vádjával vádolt Simonka Györgytől, inkább elkezdte azt az ellenzéket pocskondiázni, aki igazából ki szeretné deríteni, hogy Simonka György Fideszes képviselő bűnöző avagy ártatlan.

Dr Szabó Ervin ezt nyilatkozta portálunknak az eseményekkel kapcsolatban:

Zalai Mihály a közleményével bebizonyította, azt amit már régóta tudhatunk, hogy nem Békés megye, nem az itt élők, hanem kizárólagosan Simonka György érdekeit képviseli.

Csengeri Lajos így nyilatkozott portálunknak:

Zalai Mihály a megyei közgyűlés elnöke, mint jó Fideszes egyből koalíciót vizionál. Szavai szerint a Jobbik együttműködik és lepaktált a bukott baloldallal. Természetes már megszokott reakció egy Fideszes képviselőtől. Ha ellenük szólnak, nyilvánulnak meg valamilyen formában az csak lepaktálás, koalíció, háttéralku lehet. Pedig csak egy dolog van. Minden ellenzéki párt egyformán látja, és lép fel a korrupt politikusokkal szemben. De ez természetesen nem tetszik a helyi fideszes vezetésnek. A sakkból tudjuk, legjobb védekezés a támadás.

Close