Baleset Békéscsabán, Mezőberényben, Szarvason és Békésen

Békés megyében, 2018. december 4-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, a Kossuth tér és a Széchenyi utca kereszteződésében, 5 óra után néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Ezután 11 óra 30 perc körül, szintén Békéscsabán, a Szabó Dezső utca és az Illésházy utca kereszteződésében összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Mezőberényben, 16 óra körül egy kerékpáros férfi elesett. A mentők a férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Szarvas külterületén, 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött az előtte haladó másik autónak. Az előbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Negyed órával később Békésen, a Széchenyi tér és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik jármű két utasa sérült meg könnyebben.

Békéscsabán, a Szabó Dezső utca és az Illésházy utca kereszteződésében összeütközött két személyautó. Fotó: police.hu

Békésen, a Széchenyi tér és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. Fotó: police.hu