Közösségi oldalak

Hírek

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. december 17-én elfogtak egy orosházi férfit, akinek az Orosházi Járásbíróság lopás miatt rendelte el a körözését. A férfit előállították, majd átadták az ügyében eljáró bírónak.

A gyanú szerint ittasan vezetett, úgy okozott balesetet egy férfi 2021. december 17-én. Reggel 7 óra körül személygépkocsival Mezőkovácsháza felől Kaszaper irányába tartott, amikor előzés közben érintőlegesen összeütközött egy neki szemből érkező személygépkocsival. Személyi sérülés nem történt, a férfit, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett, a rendőrök előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

Meglopta ismerősét egy férfi 2021. december 17-én kora délután Mezőberényben. Vendégségben volt nála, együtt italoztak, majd a házigazda lefeküdt aludni és megengedte a vendégének, hogy amíg pihen, internetezzen a telefonján. A 27 éves férfi azonban nem maradt ott, hanem a telefonnal együtt távozott. A rendőrök előállították és a Békési Rendőrkapitányságon lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.