Közösségi oldalak

Hírek

Kék hírek Békés megyéből

Sarkadon szabálysértés miatt, Battonyán és Orosházán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Személygépkocsi ütközött neki egy másik autónak 2021. június 21-én 6 óra 30 perc körül Sarkadon, az Ady Endre utcában. Senki nem sérült meg, de a balesetet okozó férfi elhajtott a helyszínről. A bejelentés után egy óra alatt megtalálták a rendőrök azt a sarkadi férfit, aki a balesetet okozta. A rendőrjárőrök megállapították, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal. Az autóst a Sarkadi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette.

Battonyán, a közúti határátkelőhelyen 2021. június 21-én 8 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy román állampolgárságú férfit, akinek körözését rendelte el kábítószer-kereskedelem bűntett miatt a Battonyai Járásbíróság. A rendőrök előállították az 52 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bíróságot.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei elfogtak 2021. június 21-én 12 óra 15 perc körül Orosházán egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves orosházi férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.