Közösségi oldalak

Hírek

Súlyos sérüléssel járó baleset Szarvason és Sarkadon, szeszes italt lopott egy békési nő Mezőberényben

Békés megyében 2021. december 30-án két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Benka Gyula utcán 15 óra körül egy kerékpáros gyermek meg akart fordulni az úttesten, de előtte nem nézte meg, hogy jön-e mögötte valami. Kifordult egy őt éppen előző személygépkocsi elé, ami elütötte. A 13 éves fiú súlyosan megsérült.

Sarkadon, a cukorgyári vasúti megállóban 20 óra 15 perckor megsérült egy nő. Éppen leszállt egy vonatról, de eközben a vonat elindult, a nő pedig a peronra esett és súlyosan megsérült. A baleset körülményeit és a felelősség kérdését mindkét esetben vizsgálja a rendőrség.

A Békési Rendőrkapitányság 2021. december 30-án őrizetbe vett egy békési nőt, mert az intézkedés előtt, és előző nap is szeszes italt lopott egy mezőberényi áruházból. A nőt a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt 2021. december 31-én bíróság elé állítják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.