Baleset Csanádapácán és Szarvason, elfogás Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Dévaványán

Békés megyében, 2020. január 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szarvas külterületén, 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. Csanádapáca külterületén, 21 óra 15 perc körül szintén egy személyautó lehajtott az úttestről, fának ütközött és felborult. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. Mindkét baleset okát és körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja.

Szarvas külterületén, egy személygépkocsi letért az útról és felborult. Fotó: police.hu

Békéscsabán, 2020. január 26-án elfogtak a rendőrjárőrök egy békési férfit, aki ellen lopás miatt a Karcagi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az 50 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. január 25-én 3 óra 15 perc körül Dévaványán, a Zrínyi Miklós utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A dévaványai nőt a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Close