Baleset Szarvason, elfogás Mezőberényben, lopás Medgyesbodzáson

Békés megyében, 2020. január 16-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szarvason, a Vasút utcában, 16 óra 30 perc körül egy személyautó elsodort egy babakocsit, amit egy nő tolt. A balesetben két kisgyermek könnyebben megsérült. A történtek okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Mezőberényben, 2020. január 16-án elfogtak a rendőrjárőrök egy szegedi férfit, aki ellen zaklatás miatt a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Emellett lopás gyanúja miatt körözését rendelte el a Szegedi Rendőrkapitányság. A 45 éves férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Medgyesbodzásról, 2020. január 16-án, az esti órákban előállítottak a rendőrök egy 28 éves férfit és egy 40 éves nőt, mert a gyanú szerint néhány órával korábban a szomszédjuktól loptak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellenük. Az ellopott dolgokat a nyomozók megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

Close